side_banner

nyheter

Bomullsproduksjonen i India gikk ned med 6 % fra år til år i år

Bomullsproduksjonen i India for 2023/24 forventes å være 31,657 millioner baller (170 kilo per pakke), en nedgang på 6 % fra året før på 33,66 millioner baller.

I følge prognosen forventes det innenlandske forbruket i India i 2023/24 å være 29,4 millioner poser, lavere enn forrige års 29,5 millioner poser, med et eksportvolum på 2,5 millioner poser og et importvolum på 1,2 millioner poser.

Komiteen forventer en nedgang i produksjonen i de sentrale bomullsproduserende regionene i India (Gujarat, Maharashtra og Madhya Pradesh) og de sørlige bomullsproduserende regionene (Trengana, Andhra Pradesh, Karnataka og Tamil Nadu) i år.

Indian Cotton Association uttalte at årsaken til reduksjonen i bomullsproduksjonen i India i år skyldes angrep med rosa bomullsbolleorm og utilstrekkelig monsunregn i mange produksjonsområder.The Cotton Federation of India uttalte at hovedproblemet i den indiske bomullsindustrien er etterspørsel snarere enn utilstrekkelig tilbud.For tiden har det daglige markedsvolumet for indisk ny bomull nådd 70 000 til 100 000 baller, og de innenlandske og internasjonale bomullsprisene er stort sett de samme.Hvis de internasjonale bomullsprisene faller, vil indisk bomull miste konkurranseevnen og påvirke den innenlandske tekstilindustrien ytterligere.

International Cotton Advisory Committee (ICAC) spår at den globale bomullsproduksjonen i 2023/24 vil være 25,42 millioner tonn, en år-til-år økning på 3 %, forbruket vil være 23,35 millioner tonn, en år-til-år nedgang på 0,43 %, og sluttbeholdningen vil øke med 10 %.Lederen for Indian Cotton Federation uttalte at på grunn av den svært lave globale etterspørselen etter tekstiler og klær, vil innenlandske bomullspriser i India forbli lave.Den 7. november var spotprisen på S-6 i India 56500 rupier per cand.

Lederen for India Cotton Company uttalte at CCIs ulike anskaffelsesstasjoner har begynt å jobbe for å sikre at bomullsbønder får minimum støttepris.Prisendringer er underlagt en rekke faktorer, inkludert innenlandske og utenlandske lagerforhold.


Innleggstid: 15. november 2023