side_banner

nyheter

USAs omfattende lindring fra høye temperaturer og tørke Ny innhøsting av bomull nærmer seg

Den 8.-14. september 2023 var den gjennomsnittlige standard spotprisen i de syv store innenlandske markedene i USA 81,19 cent per pund, en nedgang på 0,53 cent per pund fra uken før og 27,34 cent per pund fra samme periode sist. år.Den uken ble 9947 pakker omsatt i de syv store spotmarkedene i USA, og totalt 64860 pakker ble handlet i 2023/24.

Spotprisene på innenlandsk høylandsbomull i USA har gått ned, mens forespørsler fra utlandet i Texas-regionen har vært lette, mens forespørsler fra utlandet i Western Desert-regionen har vært lette.Eksporthenvendelser fra St. Johns-regionen har vært lette, mens prisene på Pima-bomull har holdt seg stabile, og henvendelsene fra utlandet har vært lette.

Den uken spurte innenlandske tekstilfabrikker i USA om forsendelsen av kvalitet 4-bomull fra desember i år til mars neste år.De fleste fabrikkene hadde allerede fylt opp råbomullsbeholdningen til fjerde kvartal i år, og fabrikkene var fortsatt forsiktige med å fylle på beholdningen, kontrollerte ferdigproduktbeholdningen ved å redusere driftsratene.Etterspørselen etter amerikansk bomullseksport er gjennomsnittlig.Kina har kjøpt bomull av klasse 3 sendt fra oktober til november, mens Bangladesh har en forespørsel om bomull av klasse 4 sendt fra januar til februar 2024.

Noen områder i det sørøstlige og sørlige USA har spredt nedbør, med en maksimal nedbør på 50 millimeter.Noen områder er fortsatt tørre, og ny bomull sprer seg, men noen områder vokser sakte.Bomullsbønder forbereder avløving for tidlig såing av felt.Det er omfattende nedbørsmengder i den nordlige delen av den sørøstlige regionen, med en maksimal nedbør på 50 millimeter, noe som er nyttig for å lindre tørke.Foreløpig trenger ny bomull varmt vær for å fremme modningen av bomullsfersken.

Det er små tordenvær i den nordlige delen av Central South Delta-regionen, og lave temperaturer om natten har forårsaket sakte åpning av ny bomull.Bomullsbønder forbereder seg på å høste maskiner, og noen områder har gått inn i et klimaks av avløvingsarbeid.Den sørlige delen av deltaregionen er kald og fuktig, med nesten 75 millimeter nedbør i enkelte områder.Selv om tørken har avtatt, fortsetter den å være skadelig for veksten av ny bomull, og utbyttet kan være 25 % lavere enn det historiske gjennomsnittet.

Det er lett regn i Rio Grande-bassenget og kystområdene i det sørlige Texas, så vel som i de nordlige kystområdene.Det har vært nyere nedbør, og innhøstingen i det sørlige Texas er i utgangspunktet avsluttet.Behandlingen fortsetter å gå raskt.Sannsynligheten for nedbør på Blackland-gresset har økt, og avløving har begynt.Høsting i andre områder har akselerert, og utbyttet av vanningsfelt er godt.Tordenværet i det vestlige Texas har dempet den høye temperaturen, og det vil komme mer nedbør i nær fremtid.Nedbøren i Kansas har også lettet den høye temperaturen, og bomullsbønder venter på avløving.Bearbeidingen forventes å starte i oktober, og utbyttet forventes å gå ned.Den samlede veksten er fortsatt god.Etter tordenværet i Oklahoma har temperaturen sunket, og det kommer fortsatt nedbør i nær fremtid.De vannede feltene er i god stand, og høstingssituasjonen vil bli evaluert i nær fremtid.

De ekstremt høye temperaturene i sentrale Arizona, en vestlig ørkenregion, har endelig avtatt under påvirkning av kald luft.Det har vært nesten 25 millimeter nedbør i området, og innhøstingen i Yuma Town fortsetter, med et utbytte på 3 poser per dekar.Temperaturen i New Mexico har sunket og det er 25 millimeter nedbør, og bomullsbønder vanner aktivt for å fremme ferskenmodning og bollesprekk.Været i St. John's-området er solrikt og det er ingen nedbør.Bomullsbollene fortsetter å sprekke, og frøplantetilstanden er veldig ideell.Innhøsting fortsetter i Yuma Town, Pima Cotton District, med avlinger som varierer fra 2-3 poser per acre.Andre områder opplever akselerert vekst på grunn av vanning, og høstingen forventes å starte i slutten av september eller begynnelsen av oktober.


Innleggstid: 25. september 2023