side_banner

nyheter

USA, Markedsro rundt nyttår, Delta-regionen fortsatt tørr

Fra 22. desember 2023 til 4. januar 2024 var den gjennomsnittlige spotprisen i standardkvalitet i de syv store hjemmemarkedene i USA 76,55 cent per pund, en økning på 0,25 cent per pund fra forrige uke og en nedgang på 4,80 cent. per pund fra samme periode i fjor.De syv store spotmarkedene i USA har solgt 49780 pakker, med totalt 467488 pakker solgt i 2023/24.

Spotprisen på høylandsbomull i USA holdt seg stabil etter oppgangen.Utenrikshenvendelsen i Texas var lett, og etterspørselen i Kina, Sør-Korea, Taiwan, Kina og Vietnam var best.Utenriksutredningen i den vestlige ørkenregionen var generell, og utenriksutredningen var generell.Den beste etterspørselen var for høykvalitets bomull med fargegrad på 31 og over, bladgrad på 3 og over, kashmirlengde på 36 og over, og utenlandshenvendelsen i Saint Joaquin-regionen var lett. Den beste etterspørselen er for høykvalitets bomull med en fargegrad på 21 eller høyere, en bladspongrad på 2 eller høyere, og en fløyelslengde på 37 eller over.Prisen på Pima-bomull er stabil, og utenlandske henvendelser er lette.Etterspørselen er for liten batch umiddelbar forsendelse.

Den uken spurte innenlandske tekstilfabrikker i USA om forsendelsen av kvalitet 4-bomull fra april til juli, og de fleste fabrikkene fylte opp råbomullsbeholdningen frem til januar til mars.De var forsiktige med anskaffelser, og noen fabrikker fortsatte å senke driftsratene for å kontrollere garnlageret.Eksporten av amerikansk bomull er lett eller vanlig.Indonesiske fabrikker har spurt om den nylige forsendelsen av grad 2 grønt kort bomull, og Taiwan, Kina har spurt om spotforsendelsen av grad 4 bomull.

Det er utbredt nedbør i det sørøstlige og sørlige USA, med nedbør fra 25 til 50 millimeter.Høsting og feltoperasjoner er forsinket i områder med mye nedbør.Det er ventet periodiske byger i de nordlige og sørøstlige regionene, og bearbeidingsarbeidet nærmer seg slutten.Tennessee i Delta-regionen er fortsatt tørr og fortsetter å være i en moderat til alvorlig tørketilstand.På grunn av lave bomullspriser har bomullsbønder ennå ikke tatt en beslutning om å dyrke bomull.De fleste områdene i den sørlige delen av deltaregionen har fullført forberedelsene til dyrking, og bomullsbønder følger endringer i avlingspriser.Eksperter spår at arealet i hver region vil forbli stabilt eller reduseres med 10 %, og tørkesituasjonen har ikke blitt bedre.Bomullsfelt er fortsatt i moderat til alvorlig tørketilstand.

Det er lett regn i Rio Grande River-bassenget og kystområdene i Texas, mens det er kontinuerlig og grundig nedbør i den østlige regionen.Det vil komme mer nedbør i nær fremtid, og noen bomullsbønder i den sørlige regionen bestiller aktivt bomullsfrø før nyttår, noe som har ført til forsinkelser i forberedelsen av avlingen.Det er kald luft og nedbør i det vestlige Texas, og rensingsarbeidet er i grunnen over.Noen områder i åsene gjennomgår fortsatt endelig høsting.Kansas høstearbeid nærmer seg slutten, med noen områder som opplever kraftig regn og mulig snø i nær fremtid.Innhøsting og prosessering i Oklahoma nærmer seg slutten.

Det kan komme regn i det vestlige ørkenområdet i nær fremtid, og rensingsarbeidet går greit.Bomullsbønder vurderer vårsåingsintensjoner.Det er regn i St. John's-området, og snøtykkelsen på snødekte fjell er 33 % av normalnivået.Californias reservoarer har tilstrekkelig vannlagring, og bomullsbønder vurderer intensjoner om vårplanting.Årets planteintensjoner har økt.Bomullsområdet i Pima har spredt nedbør, med mer snøfall på de snødekte fjellene.California-regionen har tilstrekkelig vannlagring, og det vil komme mer nedbør i nær fremtid.


Innleggstid: Jan-29-2024